Ялинка в стилі мінімалізм - тренд?
|
|
cocacola | Дата: Воскресенье, 22.09.2024, 16:35 | Сообщение # 1 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Вітаю вас! Ось, задумався над питанням новорічного декору в стилі мінімалізм і шукаю цікаві ідеї. Хотілося б обійтися без зайвого нагромадження ялинкових іграшок, але все ж створити затишну атмосферу в оселі. Можливо, ви могли б поділитися думками щодо того, як можна прикрасити будинок, використовуючи мінімалістичний підхід, але не втратити святковий настрій?
|
|
| |
biteh | Дата: Воскресенье, 22.09.2024, 16:35 | Сообщение # 2 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Я теж прихильник мінімалізму, і мені здається, що головне в такому підході — не кількість прикрас, а їхнє вдале розташування та поєднання. Можна використовувати натуральні матеріали, наприклад, дерев’яні іграшки або декор із сухих гілок. А замість традиційної ялинки можна поставити кілька гілок у вазу або створити щось подібне на стіну. Це створює відчуття свята, але без зайвого.
|
|
| |
bolshechem_zhizn | Дата: Воскресенье, 22.09.2024, 16:35 | Сообщение # 3 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Мені теж подобається ідея з мінімалізмом! Думаю, варто звернути увагу на використання світла — гірлянди або свічки можуть створити теплу, святкову атмосферу без зайвих деталей. До того ж, можна вибрати кілька акцентних прикрас, які будуть домінувати в просторі. Це може бути одна велика прикраса на ялинку або якийсь незвичайний вінок на дверях.
|
|
| |
akhamsa | Дата: Воскресенье, 22.09.2024, 16:36 | Сообщение # 4 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| У такому випадку, я б рекомендував звернути увагу на магазин ZELENA. У них є чудова колекція мінімалістичних прикрас, новорічного декору https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor/novogodnij-dekor.html виконаних у сучасному стилі. Вони пропонують різноманітні варіанти з натуральних матеріалів, такі як скло, дерево та метал. Ви зможете знайти цікаві варіанти гірлянд, мінімалістичних ялинкових прикрас, а також витончені вінки для дверей. Окрім цього, вони пропонують стильний святковий декор, який ідеально підходить для тих, хто цінує елегантну простоту та хоче додати в своє свято легкості й гармонії.
|
|
| |