Среда, 04.12.2024, 09:37

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Медична страховка
smoskal425Дата: Вторник, 26.12.2023, 12:34 | Сообщение # 1
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
Привіт, друзі! Тут таке питання: якщо я вже за кордоном і мені там трошки не пощастило зі здоров'ям, чи можна там оформити медичну страховку? І як це взагалі працює?

misterbicipsДата: Вторник, 26.12.2023, 20:36 | Сообщение # 2
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
Цитата smoskal425 ()
Привіт, друзі! Тут таке питання: якщо я вже за кордоном і мені там трошки не пощастило зі здоров'ям, чи можна там оформити медичну страховку? І як це взагалі працює?
Всім привіт! На справжній форумний дух в мене є крутезна інфа для тих, хто вже розгульдяється за кордоном і вдруге стикається з прикрими сюрпризами. Так от, якщо ти, як і я колись, трапився у ситуацію, коли за кордоном ти трошки "попав", і не впевнений, чи можна там оформити медичну страховку, то тут на допомогу приходить стаття: "Чи можна оформити туристичну (медичну) страховку, перебуваючи за кордоном" на igotoworld.com. Там розповідають, як саме це все працює і як можна оформити туристичну медичну страховку, навіть якщо ти вже знаходишся за кордоном. Там класно розписано, як не потрапити у неприємну ситуацію і як забезпечити себе надійною страховкою. Я сам так вчився, ну і думаю, що вам теж корисно буде. Удачі та безпечних подорожей, друзі!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация