| darvlas96 | Дата: Среда, 03.12.2025, 22:14 | Сообщение # 1 |
|
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Хто вже нормально виводив гроші з Mostbet UA, поділіться, будь ласка, скільки у вас це реально займає часу? Я зробив кілька невеликих ставок, трохи підняв баланс і вирішив протестувати виведення, щоб не тримати все на рахунку. Оформив заявку на карту, статус висить «в обробці», вже минуло кілька годин, і я починаю нервувати, що щось не так заповнив. Читав, що інколи можуть затягувати через верифікацію або перевірки транзакцій. От цікаво: у вас це більше схоже на «прийшло за 10 хвилин» чи «чекав півдня/день і це нормально»? І чи були випадки, що щось додатково запитували вже після заявки?
|
| |
| |
| daniel0trn | Дата: Пятница, 05.12.2025, 13:01 | Сообщение # 2 |
|
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
| У мене перший вивід теж викликав паніку, думав, що якщо гроші не впали за 5 хвилин, значить усе пропало 😅 Насправді все виявилося набагато спокійніше. Перший раз чекала десь години дві, бо тоді ще додатково дивилися документи, а от наступні виплати приходили значно швидше. Перед тим, як взагалі створювати заявку, я перечитала поради на https://webtelegram.net/ — там підкреслювали, що важливо, аби дані профілю збігалися з карткою, і краще не змінювати платіжні методи щодня. Зараз роблю так: не оформлюю виведення вночі, не ставлю космічні суми одним платежем і завжди перевіряю реквізити перед підтвердженням. Якщо все збігається, то кілька годин очікування — це швидше норма, ніж проблема, особливо коли це перший вивід.
Сообщение отредактировал daniel0trn - Пятница, 05.12.2025, 13:01 |
| |
| |