Четверг, 22.01.2026, 16:48

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Програма лояльності Elslots: від новачка до VIP
darvlas96Дата: Среда, 12.11.2025, 13:11 | Сообщение # 1
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
Привіт, команда! Хто вже карабкався по рівнях лояльності в Elslots і дійшов до Gold чи вище? Я почав з нуля, за два тижні набрав 250 балів за ставки в слотах – обміняв на 25 грн фріспінів, і це приємно, бо без вейджера. Але до Gold треба 200к обороту, тобто 2000 балів, і я думаю, чи реально це для casual-гравця, чи тільки для тих, хто сідає щодня? Минулого разу злив 1200 грн на турнірі, але балів нарахувало купу. Як ви тримаєте темп: граєте фіксовані суми чи фармите в низькоризикових іграх? Поділіться, скільки часу пішло на перший апгрейд і чи вартує воно того для кешбеку

daniel0trnДата: Среда, 12.11.2025, 15:50 | Сообщение # 2
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
Привіт-привіт! Я до Gold дійшов за місяць – 50к обороту на слотах типу Starburst, по 200 грн на день, і ось 2000 балів у кишені, з 12% кешбеку щотижня. З новачка стартував з 5%, але після 500 балів перескочив на Silver, там уже 10%. Обмінюю бали на FS, бо вони дають +200-300 грн за раз. Для VIP (Platinum) треба 1млн обороту, але Gold – золотая середина. Ось https://paritet-motors.kiev.ua/ – там у кабінеті видно весь трек, з графіком прогресу. Порада: фіксуй тижневі ставки, щоб не перевищувати бюджет.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация