|
Вентиляція для харчового виробництва
|
|
| iri431851 | Дата: Суббота, 23.08.2025, 16:56 | Сообщение # 1 |
|
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Привіт усім! У мене харчове виробництво – цех із випічкою. Проблема в тому, що через постійне тепло і запахи працювати стає важко, а вентиляція майже відсутня. Зараз думаю встановити промислові вентилятори, але не знаю, які краще підійдуть для таких умов. Мені потрібні рішення, які забезпечать комфорт працівників і не створюватимуть додаткових ризиків для продуктів. Чи реально підібрати вентилятор так, щоб він був і потужний, і тихий? Буду вдячний за поради тих, хто має досвід у харчовій сфері.
|
| |
| |
| vlad0211v | Дата: Суббота, 23.08.2025, 17:15 | Сообщение # 2 |
|
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Привіт! Для харчових виробництв дуже важливий баланс між потужністю та безпекою. Рекомендую дивитися на осьові вентилятори з високою продуктивністю, адже вони добре забезпечують загальний повітрообмін. Але якщо є надлишок тепла чи пара, варто розглянути центробіжні, бо вони створюють більший тиск. На https://ventilator.ua/ можна знайти якісне вентиляційне обладнання, яке відповідає вимогам харчової промисловості. Там представлені моделі з мінімальним рівнем шуму та енергоефективністю, що теж важливо. Також зверніть увагу на матеріали корпусу – для харчових виробництв краще використовувати стійкі до вологи та температурних перепадів.
|
| |
| |
| b85000742 | Дата: Понедельник, 25.08.2025, 12:07 | Сообщение # 3 |
|
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Я б радив не забувати про регулярне очищення вентиляційної системи. У харчовій сфері це особливо критично, щоб не накопичувалися запахи та не було ризиків для продуктів.
|
| |
| |