|
Освітлення
|
|
| Лина | Дата: Понедельник, 11.08.2025, 18:58 | Сообщение # 1 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Допоможіть придумати, як оформити у квартирі освітлення: у кухні студії та двох кімнатах. Там ще нічого взагалі немає, але хочу, щоб світильники підходили до будь-якого інтер'єру. Адже ремонт робити можна частіше, ніж їх замінювати.
|
| |
| |
| krutiiutetana | Дата: Понедельник, 11.08.2025, 19:02 | Сообщение # 2 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Обирайте щось просте, без зайвих елементів. Звичайно, коли дивитися на красиві люстри із різними блискітками та камінчиками, то хочеться купити саме такі. Але вони не практичні у прибиранні. Я переконалася на власному досвіді.
|
| |
| |
| anastasiadidoval | Дата: Понедельник, 11.08.2025, 19:18 | Сообщение # 3 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Дуже люблю обирати таку красу. Мої друзі завжди просять, щоб я допомогла обрати їм світильники у квартири чи будинки. А ще мені подобається, і до речі це в мене виходить дуже класно, оформлювати освітлення на вулиці. Одним словом, це моя тема у якій я можу дати кілька порад. Тож, завжди звертайте увагу на виробника. Так, є відомі у всьому світі бренди, але їх товари будуть коштувати дорого. Можна знайти якісь американські чи європейські бренди за помірнішу ціну, головне, щоб це не були китайські вироби. Також читайте, чи у комплектацію світильника входить все потрібне для монтажу. Звертайте увагу на колірну температуру джерела світла. Ну і ще можу писати дуже багато... Але краще ось вам посилання, там набагато більше корисної вам інформації.
|
| |
| |
| conroyjoejo | Дата: Вторник, 12.08.2025, 09:48 | Сообщение # 4 |
|
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| хороший вариант
|
| |
| |