Суббота, 21.06.2025, 19:39

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Давно думала про покупку робота-пилососа
kircenkotamaraДата: Пятница, 04.04.2025, 10:57 | Сообщение # 1
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
Привіт! Давно думала про покупку робота-пилососа, але ніколи не мала досвіду з такими штуками. Може, хтось вже користувався і може поділитися враженнями? Як він справляється з домашнім пилом і шерстю кота? Чи реально ним замінити звичайне прибирання? Якщо хтось знає, де можна купити і робота для миття вікон в одному місці — буду вдячна за підказку!

la2217596Дата: Воскресенье, 06.04.2025, 09:06 | Сообщение # 2
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
Привіт, друзі! Хочу поділитись своїм досвідом, як я зробила прибирання набагато простішим завдяки технологіям Hobot. Я давно шукала спосіб оптимізувати домашні роботи, і ось знайшла для себе ідеальне рішення — робот Хобот https://hobot.kiev.ua/  спочатку я сумнівалась, але після кількох використань зрозуміла, як це зручно! Він самостійно працює, не потрібно навіть перевіряти, чи він справляється зі своєю роботою. Ще один великий плюс — це чистка вікон. Я ніколи не думала, що робот може так ефективно очищати вікна! Замість того, щоб витрачати годину на миття, я зараз просто ставлю робота, і він все робить за мене. Якщо ви хочете спростити процес прибирання, радуюсь, що знайшла таку чудову техніку.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация