Воскресенье, 19.07.2026, 21:40

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Yotsuba манга на англ.
alexДата: Воскресенье, 19.04.2009, 13:23 | Сообщение # 1
~@~КаWаЙнЫй АдМиН~@~
загрузка наград ...
Статус: Offline
Я думаю вы знаете, что нужно читать слева направо. Я читала и читаю..мне нравится!

Погладь мою кису Лексис

alexДата: Воскресенье, 19.04.2009, 13:35 | Сообщение # 2
~@~КаWаЙнЫй АдМиН~@~
загрузка наград ...

Погладь мою кису Лексис

alexДата: Воскресенье, 19.04.2009, 13:43 | Сообщение # 3
~@~КаWаЙнЫй АдМиН~@~
загрузка наград ...

Погладь мою кису Лексис

livshithjanДата: Среда, 18.09.2024, 13:43 | Сообщение # 4
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
В онлайн не люблю читати комікси та мангу. Лише книги, за рідкісним винятком, можу почитати в електронному. І все. але іноді справді немає виходу. Особливо коли мангу чи комікси просто не дістати вже у паперовій версії.
З манги багато чого купував ось тут https://knigoland.com.ua/manga але завжди треба встигати i краще купляти коли все ще є у наявності.

fridafree1984Дата: Вторник, 28.01.2025, 19:03 | Сообщение # 5
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Знайшла улюблений сайт для читання! Тепер усі українські книжки доступні на https://chitaka.in.ua/. Можна читати онлайн або завантажити книги українською – дуже зручно!

rokkibolbiДата: Вторник, 23.06.2026, 21:31 | Сообщение # 6
^_^Няка^_^
загрузка наград ...
Короткий гайд для початківців про значення пояса в карате та базові принципи його носіння.
У карате пояс (обі) є не просто частиною форми, а символом рівня підготовки та дисципліни. Він показує прогрес учня та його ставлення до тренувань. Правильно зав’язаний пояс допомагає зосередитися на техніці та не відволікатися під час занять.
Для новачків важливо розуміти базовий принцип фіксації пояса: він має щільно облягати талію, не сповзати та не заважати рухам. Довжина кінців має бути приблизно однаковою, що також свідчить про акуратність та увагу до деталей.
Існують різні методи, але базовий алгоритм простий: пояс обгортається навколо талії двічі, кінці перехрещуються спереду, а потім зав’язуються у міцний вузол, який не розпускається під час тренування. Саме тут важливо знати як зав'язати пояс правильно, щоб він тримав форму і не заважав виконанню техніки.
Регулярна практика цього простого елементу допомагає сформувати дисципліну, яка є основою карате.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация