Понедельник, 02.12.2024, 22:54

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Друк на пакетах
toxaprivet123Дата: Среда, 27.11.2024, 21:37 | Сообщение # 1
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
Мені терміново потрібно надрукувати логотип та інформацію на пакетах для майбутнього заходу. Важливо, щоб друк був якісним і виконаний швидко. Планую зробити замовлення найближчим часом, але поки що шукаю відповідне місце, де зможуть швидко та якісно виконати це замовлення. Буду вдячний за рекомендації та поради!

katanamen29Дата: Среда, 27.11.2024, 23:04 | Сообщение # 2
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Розумію, наскільки важливим є якісний друк на пакетах, особливо якщо йдеться про захід. Я нещодавно стикався зі схожим завданням і знайшов для себе варіант де є друк на пакетах https://hotprint.ua/uk/production/packaging/printing-on-packages . Там досить зручний сервіс та різні варіанти друку на пакетах, включаючи різні матеріали та розміри. Вони можуть швидко виконати замовлення, а якість роботи на висоті. Думаю, тобі варто подивитись на їхні пропозиції — якщо час підтискає, вони точно зможуть допомогти. Сподіваюся, ти знайдеш слушне рішення для свого проекту!

zazajoj789Дата: Среда, 27.11.2024, 23:40 | Сообщение # 3
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Привіт! Розумію, наскільки важливо вчасно отримати друк на пакетах для заходу. Це справді може бути не так просто, якщо терміни стиснуті. Я теж був у схожій ситуації і шукав потрібне місце для замовлення. Сподіваюся, ти знайдеш гарний варіант, який швидко та якісно виконає замовлення. Успіхів у пошуках і нехай все вийде вчасно!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация