Провайдер
|
|
misterbicips | Дата: Понедельник, 10.07.2023, 11:05 | Сообщение # 1 |
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Мені потрібен провайдер, на що звернути увагу при виборі?
|
|
| |
HzBoy | Дата: Понедельник, 10.07.2023, 11:05 | Сообщение # 2 |
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
| Уважно ознайомтесь з тарифними планами: перевірте вартість послуг та умови контракту, щоб зрозуміти, який план найбільше підходить вам і вашому бюджету.
|
|
| |
olkamaslova761 | Дата: Понедельник, 10.07.2023, 20:27 | Сообщение # 3 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Online
| Якщо вас цікавить провайдер, то раджу розглянути домашній інтернет від Київстар в Дніпрі https://kyivstar.ua/home-internet/region/dnipro ось тут деталі можете дізнатися. Підключення це було дуже просто! Я просто залишила заявку на сайті Київстар і отримала дзвінок від їхнього оператора, який уточнив всі деталі. Тарифи дуже вигідні, особливо для нових абонентів. Але що мене здивувало ще більше - це акція, яка надає можливість безкоштовно підключитися і отримати ознайомчий доступ до гігабітного інтернету на перші 3 місяці. Я вже насолоджуюся якісним і швидким інтернетом від Київстар і рекомендую його всім!
|
|
| |
payulass | Дата: Суббота, 08.02.2025, 20:40 | Сообщение # 4 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| теж цікавлюся.
|
|
| |
makarickckck | Дата: Суббота, 08.02.2025, 20:42 | Сообщение # 5 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| При выборе провайдера стоит обратить внимание на несколько важных факторов – стабильность связи, скорость интернета и технологию подключения. Я, например, выбрал провайдера IPnet с технологией Gigabit Passive Optical Network https://ipnet.ua/ru/gpon Это гарантирует высокую скорость и надежность даже в часы пик. Кроме того, G-PON обеспечивает стабильное соединение без перебоев, что для меня очень важно, ведь я часто работаю из дома. Технология также позволяет подключать несколько устройств без потери качества сигнала, что является большим плюсом для домашнего пользования.
Сообщение отредактировал makarickckck - Воскресенье, 09.02.2025, 21:19 |
|
| |
yura-kykochka123 | Дата: Понедельник, 24.03.2025, 00:03 | Сообщение # 6 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Група компаній "ТІМ" - https://itim.net/ забезпечує якісними послугами користувачів із Умані, Христинівки та інших населених пунктів Черкаської області. Клієнтами є потужні підприємства регіону, приватні особи, державні та комунальні підприємства, лідери ринку послуг. Можливість користування Інтернетом при від’ємному балансі на рахунку. Активуйте кредит до 3-х днів через особистий кабінет. Можливість користування Інтернетом при від’ємному балансі на рахунку. Активуйте кредит до 3-х днів через особистий кабінет. Послуга включає в себе базові та розширені налаштування, оновлення програмного забезпечення роутера.
|
|
| |
tequfiwogil51 | Дата: Вторник, 25.03.2025, 18:21 | Сообщение # 7 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| тема провайдерів потрібна, ось недавно сам змінив
|
|
| |
bomej10163 | Дата: Понедельник, 31.03.2025, 11:08 | Сообщение # 8 |