| fmisa087 | Дата: Суббота, 21.02.2026, 19:53 | Сообщение # 1 |
|
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Привіт усім! Хочу поділитися темою яка стала для нас справжнім відкриттям у плані розвитку дитини. Донька з малечку тягнулася до всього яскравого і красивого — сукні принцес, феї, квіти... Намагалися записати її в художню студію але розклад не підходив та й для першого знайомства з малюванням це виявилось забагато відразу. Знайшли простіше рішення — розфарбовки для дівчаток. Роздруковуємо вдома, даємо олівці та фломастери і донька годинами займається сама. Що мені подобається — дитина вчиться підбирати кольори, розвиває дрібну моторику і при цьому отримує задоволення без жодного тиску. Велика добірка на будь-який смак тут: https://rozmalovki.net/dlya-divchat/ Є принцеси, феї, модні образи, квіти — донька щоразу сама обирає що їй до душі. Поки вона малює — я читаю. Зараз захопилась романом Анн Райс "Цариця проклятих" — третя частина вампірської хроніки, дуже атмосферна і глибока книга з неймовірно прописаним світом. Якщо ще не читали — раджу починати з першої частини серії. Батьки поділіться — як у вас розвивається творчість у дітей? Які заняття найкраще заходять дівчаткам?
|
| |
| |