|
Plinko Smartsoft X: чи правда про множник x10 000?
|
|
| darvlas96 | Дата: Вторник, 17.02.2026, 20:34 | Сообщение # 1 |
|
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Побачив згадку про x10 000 і, чесно, спершу подумав, що це чисто “приманка для очей”. Зайшов потестити на мінімалках, і швидко стало ясно: такі множники не про “часто”, а про дуже рідкісні попадання. За вечір у мене були в основному дрібні плюси/повернення і довгі відрізки, де здається, що нічого не складається. Тож питання не “чи існує”, а “як часто це взагалі реально побачити”.
|
| |
| |
| mahnatijandrej | Дата: Среда, 18.02.2026, 22:46 | Сообщение # 2 |
|
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Эта игра попалась мне случайно, когда листал рекомендации после работы. Захотелось чего-то динамичного, без ожиданий и долгих раундов. Формат оказался именно таким: всё решается за секунды, и каждое решение имеет значение. В середине сессии использовал https://balloon-game.net/ и несколько раз балансировал между страхом и жадностью. Один удачный выход с высоким коэффициентом перекрыл предыдущие потери. Понравилось, что нет бонусов, которые отвлекают, и результат зависит только от реакции. После игры осталось спокойное удовлетворение.
|
| |
| |
| daniel0trn | Дата: Четверг, 19.02.2026, 22:49 | Сообщение # 3 |
|
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
| Я до таких цифр ставлюсь спокійно: великий множник може бути в грі як верхня межа, але шанс — мікроскопічний, і на короткій дистанції ти його можеш ніколи не зустріти. Я завжди раджу дивитися правила саме в інфо гри: там зазвичай вказують максимальний множник, ліміти ставки та що саме впливає на розкид (ризик/ряди). Бо буває, що різні версії або провайдери мають різні межі чи таблиці множників, і люди потім плутають “десь бачив” з тим, що реально відкрито в них. Я для звірки інколи відкриваю плінко гра — це те, чим я користуюсь, щоб не вигадувати собі легенди і не робити висновки після однієї невдалої сесії.
|
| |
| |