Четверг, 08.01.2026, 14:44

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Лінія спортивних ставок та коефіцієнти
darvlas96Дата: Вторник, 09.12.2025, 18:51 | Сообщение # 1
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
Перейшов сюди з іншого букмекера тиждень тому, бо почув що тут коефіцієнти вищі на футбол. Порівняв на матчі Ліги Чемпіонів - дійсно, на перемогу фаворита тут було 2.10, а в мене на старому сайті 2.05. Здається що дрібниця, але якщо регулярно ставити то різниця відчувається. Лінія широка, є все що треба - футбол, баскетбол, теніс, навіть на кіберспорт можна поставити. Розпис подій теж нормальний, не тільки базові ставки типа П1-Х-П2, а й тотали, форы, статистику всяку.

daniel0trnДата: Среда, 10.12.2025, 15:41 | Сообщение # 2
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
Коефіцієнти тут реально конкурентні, я теж це перше помітив коли перейшов. Особливо на топові події різниця видна, на якісь другорядні матчі там маржа може бути вища але це нормально. Я на https://100uslug.com/ переважно на футбол ставлю, іноді на теніс якщо слідкую за турніром. Розпис на футбольні матчі взагалі шикарний, можна поставити на кількість кутових у другому таймі, на жовті картки, на точний рахунок. Аутрайти теж є якщо хочеш на довгострок зробити ставку, типу хто виграє чемпіонат або хто стане бомбардиром сезону. Коефіцієнти там звісно нижчі але якщо вгадаєш можна непогано підняти.

Сообщение отредактировал daniel0trn - Среда, 10.12.2025, 15:42

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация