| darvlas96 | Дата: Пятница, 05.12.2025, 16:26 | Сообщение # 1 |
|
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Хлопці, підкажіть по кіберспорту, бо вже другий тиждень кручуся навколо цієї теми й ніяк не зберуся нормально стартанути. Я давно дивлюся турніри по Dota 2 і CS, трохи шарю в LoL, але коли доходить до того, щоб поставити хоч якусь суму, починається ступор. Дивлюсь на лінію: купа маркетів, карти, раунди, тотали, пістолетки — і в результаті просто закриваю все, щоб не натискати навмання. З чого реально варто почати новачку: з перемоги по матчу, карт, якихось простих тоталів? І чи є сенс взагалі лізти в лайв, поки не відчуваєш дисципліну нормально?
|
| |
| |
| daniel0trn | Дата: Суббота, 06.12.2025, 15:17 | Сообщение # 2 |
|
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Я починав приблизно з такого ж стану: стріми дивився постійно, а як дійшло до ставок, то відчув, що зовсім по-іншому дивишся на гру. Для старту я обмежився двома дисциплінами, де більш-менш розумію мету: Dota 2 і CS. Брав тільки базові речі: перемога в матчі, фора по картах/мапах і дуже прості тотали, без усіляких «хто першим забере Рошана» чи «кількість пістолетних раундів». Щоб не потонути в маркерах, заліз на https://mostbet.freeprogs.kiev.ua/ і перечитав для себе основні поради щодо лінії та лайву. Ще правило: ніяких ставок на команди, які бачу вперше, навіть якщо коеф виглядає «смачно». Спочатку кілька матчів просто дивився й робив умовні прогнози для себе, а вже потім почав ставити невеликі суми там, де реально бачу різницю в класі або формі.
|
| |
| |