Четверг, 08.01.2026, 14:49

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
«Надути й устигнути вивести»: коли зупинятися в Balloon?
darvlas96Дата: Суббота, 29.11.2025, 16:25 | Сообщение # 1
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
Останнім часом найбільше мене бісить не сам програш, а момент, коли тягну до останнього й пропускаю нормальний множник. Був випадок: тричі підряд забирав десь на х2, все ок, баланс рівненько ріс. Думаю: «О, зараз потримаю до х10, точно дасть». У результаті шарик двічі лопнув ще до х2, а на третій раз знову не встиг натиснути вивід, бо чекав «ще трошки». Сиджу потім і думаю, що якби просто продовжив забирати раніше, був би плюс, а так сам себе переграв.

daniel0trnДата: Суббота, 29.11.2025, 19:11 | Сообщение # 2
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
Я для себе придумав правило: перед сесією вирішую, який множник буду ловити більшу частину часу. Наприклад, кажу собі: «Забираю все, що вище х1.8–х2, а більші коефи — це просто приємний бонус, якщо встигну». І намагаюся цього дотримуватися, навіть коли рука свербить потримати довше. Щоб не вигадувати велосипед, колись почитав кілька оглядів про шарики онлайн і там якраз наголошували, що немає сенсу гнатися за космічними множниками в кожному раунді. Мені така схема більш-менш підходить: забираю невеликі, але частіші виграші й не так сильно накриває, коли шарик раптово бахкає на старті.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация