Четверг, 08.01.2026, 14:49

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Стратегії для Plinko: міф чи реальний спосіб оптимізувати?
darvlas96Дата: Среда, 26.11.2025, 15:03 | Сообщение # 1
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
Я вже стільки “стратегій” перепробував, що самому смішно. Спочатку грав по класиці: якщо мінус — подвоюю ставку, якщо плюс — повертаюся до мінімалки. Пару раз заходило, але як зловив довгу серію програшів, банкрол просто розсипався. Потім вирішив грати тільки на середньому ризику й фіксованій ставці, але й там немає відчуття, що щось реально контролюю. У вас є робочі схеми, чи це все самообман і треба просто сприймати гру як рандом?

daniel0trnДата: Суббота, 29.11.2025, 15:14 | Сообщение # 2
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
У мене було так само: спочатку здається, що якщо правильно підбирати ряди й ризик, то можна “переграти” систему. Насправді єдине, що більш-менш працює, — це не стратегія виграшу, а стратегія виживання 🙂 Я зараз просто ставлю фіксовану суму, заздалегідь визначаю ліміт програшу і ліміт виграшу, при досягненні яких закриваю гру без варіантів. Щоб розібратися з базовою математикою й волатильністю, колись читав пояснення на плінко гра, воно трохи остудило голову. Головний висновок — не намагатися робити з хаотичної гри “заробіток”, а будувати дисципліну навколо власного банкролу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация