Суббота, 31.01.2026, 12:24

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Підкажіть, де купити L'Oréal Professionnel косметику
HzBoyДата: Вторник, 18.11.2025, 16:39 | Сообщение # 1
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
Дівчата, привіт! Я тут у невеличкій паніці — вирішила оновити догляд для волосся, зупинилась на L'Oréal Professionnel, але коли почала шукати, то зрозуміла, що пропозицій море, а розібратися, де оригінал, а де ні — ще той квест. Може, хтось проходив через це й знає магазин, де швидко відправляють і все приходить справжнє? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом

la2217596Дата: Вторник, 18.11.2025, 16:49 | Сообщение # 2
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
Довіряти своє волосся випадковим засобам я перестала після того, як кілька разів нашкодила йому дешевими шампунями, тому тепер вибираю тільки перевірені бренди, які справді цінують репутацію. L'Oréal Professionnel https://headstore.com.ua/ua/loreal-professionnel  став для мене відкриттям, і я тепер купую всю продукцію виключно в Headstore, бо там і вибір хороший, і ціни приємніші, ніж у салонах. Шампуні цієї марки дуже ніжні, але ефективні: вимивають усе зайве, не сушать і дають відчуття доглянутого волосся вже після першого разу. Кондиціонери L'Oréal Professionnel працюють як професійний догляд — волосся гладке й блискуче. Маски я використовую раз на тиждень, і результат помітний одразу: структура волосся стає щільнішою, а посічені кінчики менш видимі. Лак для волосся мені підходить для щодених укладок, бо він тримає, але не обтяжує. Фарби цієї марки дають рівний колір і не псують волосся, що для мене дуже важливо. Headstore — найзручніший варіант, щоб купити все в одному місці.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация