Понедельник, 26.01.2026, 17:42

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Шукаю хороший салон краси
wanessccaДата: Суббота, 21.06.2025, 23:05 | Сообщение # 1
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де у Львові можна знайти справді достойний салон краси. Останнім часом стикалась з тим, що у багатьох місцях сервіс залишає бажати кращого: то майстри неслухняні, то інструменти не стерильні, то атмосфера якась холодна. А мені хочеться прийти й відчути себе комфортно — і в кріслі, і після процедури. Шукаю місце, де можна зробити все в одному: укладку, манікюр, можливо, косметологічну процедуру, і при цьому не хвилюватися, що щось піде не так. Бажано, щоб майстри були не тільки досвідчені, а й людяні, з розумінням підходили до клієнта, радили, що краще, а не просто виконували те, що скажеш. Цікавлять райони ближче до центру або Франківський — щоб зручно було добиратись. Якщо маєте перевірене місце, де реально приємно і якісно — буду щиро вдячна за рекомендацію!

rittiukiaДата: Воскресенье, 22.06.2025, 12:33 | Сообщение # 2
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
У мене колись було враження, що у Львові просто неможливо знайти салон, де не доведеться щось перетерпіти — або поспіх, або байдужість, або той випадок, коли ти вже сидиш у кріслі й розумієш, що хочеш встати й піти. Я собі пообіцяла, що більше не буду йти «куди вийде» — і натрапила на довідник бʼюті-майстрів, салонів Froomo Book. Спочатку скептично поставилась, бо думала — знову щось чергове. А виявилось, там все зручно,- і фото, і спеціалізація, і можна почитати справжні враження клієнтів. Знайшла салон, де мені одразу комфортно стало — майстри нормальні, не мовчать і не перебивають, розповіли, що краще робити з моїм волоссям, не нав’язували нічого зайвого. Потім спробувала ще й манікюр там же — теж супер. І, знаєш, це той момент, коли ти виходиш із салону не просто з новою зачіскою, а з відчуттям, що про тебе реально подбали. Тепер шкодую тільки, що не скористалась цим сервісом раніше.

Сообщение отредактировал rittiukia - Воскресенье, 22.06.2025, 13:05

doctorstrange2091Дата: Среда, 16.07.2025, 18:39 | Сообщение # 3
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Привіт! Дуже добре розумію твої побажання — зараз із сервісом справді буває по-різному, і знайти хороше місце непросто. Сам колись шукав щось подібне, тільки в чоловічому форматі — щоб і якісно, і з приємним підходом.
Можу порадити класний ресурс — https://www.barbers-republic.com.ua/. Це не барбершоп, а платформа, де зібрані перевірені чоловічі салони (барбершопи) по Україні. Там легко знайти майстра чи салон з фото, описом, відгуками — усе чітко і зручно.
Атмосфера в тих місцях справді має значення, і ця платформа дуже допомагає знайти саме «своє» місце. Якщо твій чоловік або знайомий шукає щось у цьому стилі — можеш сміливо рекомендувати.
А щодо салонів для жінок — теж чув хороші відгуки, але, мабуть, краще, якщо дівчата поділяться конкретними місцями

Сообщение отредактировал doctorstrange2091 - Четверг, 17.07.2025, 18:54

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация