Пятница, 20.06.2025, 13:44

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
чи можна якось обійти конвертацію у USDT?
simplykitsuneДата: Понедельник, 16.06.2025, 15:15 | Сообщение # 1
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
Хто вже брав криптопозику в BitCapital, розкажіть по-людськи, як усе працює? Бо я зайшов на сайт, ніби все інтуїтивно, але от момент із заставою трохи збив з пантелику. Що саме приймають у заставу, і чи можна якось обійти конвертацію у USDT? Не хочу вляпатись, бо сума немаленька. Хочеться спочатку почути тих, хто вже мав справу.

mariaДата: Понедельник, 16.06.2025, 15:16 | Сообщение # 2
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Я брала позику в BitCapital десь місяць тому, можу трохи поділитись.

Застава — це здебільшого крипта: USDT, BTC або ETH. Найпростіше внести USDT, бо все одразу підв’язується до платформи. Якщо в тебе інша монета — краще обміняти заздалегідь, бо автоматичної конвертації там нема. Я обрала USDT, бо тоді швидко все пройшло: вніс заставу, вибрав суму, і вже за пару хвилин отримав кошти.

Ставка фіксована, договір одразу прилітає на пошту. Рекомендую уважно читати умови перед підтвердженням. І отут основне — відсотки рахуються щодня, тому краще повернути якнайшвидше. Якщо цікаво — ось сам сервіс: https://bitcapital.online/

simplykitsuneДата: Понедельник, 16.06.2025, 15:17 | Сообщение # 3
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Я тільки готуюсь до оформлення, але вже відкрила особистий кабінет — інтерфейс реально зручний. дякую, що уточнила про відсотки, я саме про це думала.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация