iri431851 | Дата: Четверг, 01.05.2025, 13:36 | Сообщение # 1 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Працюю фінансовим директором у середньому підприємстві, займаємось оптовими продажами й потроху запускаємо власне виробництво. Відчуваємо, що хаос росте: склад ведеться в Excel, зарплати в окремій програмі, закупівлі — ще десь. Я бачу, що нам терміново потрібна єдина система управління всіма процесами. Особливо цікавить інтеграція фінансів, персоналу, закупівель і складських залишків. Також важливо мати інструменти для аналізу витрат і собівартості. Хто вже автоматизував свій бізнес? Які програми підходять для малого/середнього бізнесу? Буду вдячна за конкретні поради, що справді працюють і не коштують як літак.
|
|
| |
vlad0211v | Дата: Четверг, 01.05.2025, 14:27 | Сообщение # 2 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Після довгих пошуків вирішили впровадити BAS Комплексне управління підприємством, і це було найкраще рішення. Програма повністю охоплює всі твої потреби: фінанси, облік, зарплата, виробництво, склад, закупівлі, витрати, продажі. Найважливіше — це єдина система, де все синхронізовано, а звіти формуються автоматично. Особисто мені дуже подобається модуль бюджетування та моніторингу ключових показників. Якщо цікавить повний опис і можливість придбати — ось посилання: https://bit-ua.com/all-programs/kup . Там є вся інформація, ціни та підтримка. Рекомендую звернутися до офіційних партнерів для налаштування під ваші потреби. Успіхів!
Сообщение отредактировал vlad0211v - Четверг, 01.05.2025, 14:27 |
|
| |