Чи варто вкладатись у бренд?
|
|
tbes50203 | Дата: Суббота, 19.04.2025, 13:18 | Сообщение # 1 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Дівчата, привіт! Хтось уже замовляв щось у LuForu? Побачила нещодавно в Instagram їхню нову лінійку топів — виглядає дуже стильно, така собі суміш мінімалізму та витонченості. Але цікаво почути реальні відгуки: як із якістю тканини, чи зручні у носінні, і чи дійсно виглядають так само круто, як на фото? Бо я вже кілька разів купувала одяг в українських брендів і були як вдалі замовлення, так і розчарування — особливо, коли на фото одна тканина, а вживу вона якась м’ята або просвічує. Цікаво саме про топи — як носяться, як поводяться після прання і взагалі чи варто вкладатись у бренд?
|
|
| |
evanduke324 | Дата: Суббота, 19.04.2025, 20:01 | Сообщение # 2 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Я вже кілька разів замовляла одяг у https://luforu.com/katalog/verh/topy/ — вперше натрапила на них випадково, коли шукала щось незвичне, але не викликаюче. І з першого замовлення була приємно вражена. Особливо можу розповісти саме про топи, бо їх маю вже чотири — три з попередньої колекції й один зі свіжого дропу. По-перше, тканини. Це реально одна з причин, чому я повертаюсь до LuForu. Вони не економлять на якості — навіть у літніх топах використовують щільну, але приємну до тіла тканину. Один із моїх фаворитів — білий топ із відкритими плечима. Він з бавовни з невеликим додаванням еластану, ідеально тримає форму, не розтягується, не сідає після прання. Я вже прала його більше 10 разів і він як новий. Просто головне — дотримуватись вказівок на етикетці (делікатне прання, не сушити в машинці). По-друге, фасони. Це, мабуть, фішка бренду. Вони не женуться за трендами, але водночас речі виглядають сучасно й легко комбінуються — з джинсами, брюками, спідницями. Наприклад, я носила чорний топ з асиметричним вирізом і в офіс (під жакет), і на вечерю з подругами — образ виглядав стильно й не надто “вигадливим”.
|
|
| |
thiefcrazy98 | Дата: Воскресенье, 20.04.2025, 00:46 | Сообщение # 3 |
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Дякую вам обом за відгуки! Я якраз зараз шукаю декілька базових топів для літа, і про LuForu чула, але вагалася. Добре, що прочитала про тканини та посадку — звучить обнадійливо.
|
|
| |