Вторник, 27.01.2026, 22:04

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу поділитися своїм досвідом
tbes50203Дата: Среда, 05.03.2025, 14:16 | Сообщение # 1
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
Привіт! Хочу поділитися своїм досвідом і запитати, чи хтось із вас мав досвід реабілітації після ампутації в організації "Fizio"? Я чула багато позитивних відгуків, але так і не вирішилася звертатися. Мене дуже цікавить, як проходить процес, чи є персоналізований підхід, і чи дійсно організація допомагає відновити рухливість і впевненість у собі. Як ви думаєте, це найкращий варіант для реабілітації після ампутації?

evanduke324Дата: Среда, 05.03.2025, 21:43 | Сообщение # 2
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Привіт! Радий, що підняли це питання. Я сам проходив реабілітацію в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-amputacii/ після ампутації ноги, і можу сказати, що це дійсно одна з найкращих організацій для такого роду відновлення. У мене був дуже важкий період після операції, але в "Fizio" все було організовано так, щоб я почувався максимально комфортно. Спочатку, звичайно, було важко — біль, дискомфорт, непорозуміння з новим тілом. Але спеціалісти цієї організації підходять до кожного пацієнта індивідуально, що дуже важливо. Мені призначили індивідуальний план реабілітації, включаючи фізичні вправи для зміцнення м'язів, психологічну підтримку (яка також виявилася дуже потрібною) та консультації з лікарями щодо правильної носки протеза. Що мене вразило, так це те, що "Fizio" не лише зосереджується на фізичній реабілітації. Вони активно працюють над тим, щоб допомогти людям адаптуватися до нових умов життя, зняти психологічний бар'єр і дати можливість почуватися нормальним. Моя історія – це лише один приклад, і, здається, кожен, хто звертається до них, може знайти для себе підхід, який допоможе якнайшвидше повернутися до нормального життя.

thiefcrazy98Дата: Четверг, 06.03.2025, 00:12 | Сообщение # 3
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Дякую за детальну відповідь, це дуже корисно! Я сама ще не проходила реабілітацію після ампутації, але вже давно думаю про те, щоб звернутися до "Fizio". Мені дуже важливо, щоб реабілітація не обмежувалася тільки фізичними вправами, а й враховувала психологічний аспект. Це, на мою думку, дуже важливий момент, бо ампутація — це не тільки фізичний процес, але й великий стрес для людини.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация