Четверг, 08.01.2026, 14:49

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Дом для престарелых
BusichkaДата: Понедельник, 03.03.2025, 14:59 | Сообщение # 1
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
Не передать словами, насколько я благодарна https://hospice-life.com.ua/ за заботу о моей тёте. Она нуждалась в постоянном присмотре, и я переживала, как она привыкнет к новому месту. Но благодаря чуткому персоналу, вниманию и комфорту она быстро адаптировалась! Здесь всегда чисто, уютно, кормят вкусно, а главное – пожилые люди окружены заботой и уважением. Теперь я уверена, что она в надежных руках и получает лучший уход. Спасибо вам за вашу доброту и высокий уровень сервиса!

tbes50203Дата: Среда, 05.03.2025, 14:15 | Сообщение # 2
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Дякую за пораду!

misterbicipsДата: Среда, 19.03.2025, 19:31 | Сообщение # 3
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Привіт, шановні! Хтось недавно зіткнувся з вибором будинку для літніх людей у Львові? Ділюсь історією: моя бабуся вже не може сама справлятися з побутом, і ми з родиною почали шукати для неї гарний заклад. Але таких багато, і я не знаю, на що звернути увагу в першу чергу. Може, хтось може порадити, як оцінити умови проживання, якість медичного обслуговування та атмосферу в таких місцях? Дякую за поради!

la2217596Дата: Среда, 19.03.2025, 20:45 | Сообщение # 4
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
За життя я працювала у сфері догляду за людьми і можу оцінити рівень послуг професійним поглядом. Пансіонат для літніх людей   у Львові  https://gral.org.ua/pansionat-u-lvovi/ це справжній зразок якісного догляду! Тут усе продумано: від медичного контролю до організації дозвілля. Найголовніше – ставлення персоналу до мешканців: вони не просто виконують свою роботу, а справді піклуються про нас. Вдячна, що маю можливість жити у місці, де мене розуміють і підтримують.

dianastolar946Дата: Пятница, 26.12.2025, 14:41 | Сообщение # 5
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Я теж дуже довго шукала надійне місце для мого дідуся. В нього почались проблеми з пам'яттю , тому вдома йому було небезпечно самостійно перебувати. Тому я звернулась в будинок для людей похилого віку у Львові «Осінь життя» і була всім задоволена. Там персонал чергує цілодобово , постійно допомагає літнім людям. Це дійсно безпечне місце для кожного.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация