Пятница, 23.01.2026, 01:16

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
секрети правильного використання бентонітового наповнювача
simplykitsuneДата: Среда, 26.02.2025, 19:10 | Сообщение # 1
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
Я зараз використовую бентонітовий наповнювач для туалету моєї кішки, але помітила, що іноді він не так добре утримує вологу, як я очікувала. Можливо, я щось роблю не так? Чи є якісь секрети правильного використання цього типу наповнювача? Буду вдячна за поради!

mariaДата: Среда, 26.02.2025, 19:11 | Сообщение # 2
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Бентонітовий наповнювач – це чудовий вибір, але важливо правильно його використовувати. Перш за все, варто стежити за його кількістю в лотку: шар не повинен бути занадто тонким або занадто товстим. Оптимальна висота шару – близько 5 см. wink

Це дозволяє наповнювачу краще утримувати вологу та запахи. Також важливо регулярно перемішувати наповнювач, щоб він не закисав і рівномірно вбирав вологу. Я зазвичай міняю бентонітовий наповнювач раз на кілька тижнів, але це залежить від того, скільки разів ваша кішка користується туалетом.

Якщо вам потрібен хороший бентонітовий наповнювач, можу порекомендувати подивитись цей варіант на https://bellizoo.com.ua/koti-1363/napovnyuvach-1466/bentonitoviy  – він добре справляється з вологістю і запахами.

Сообщение отредактировал maria - Среда, 26.02.2025, 19:12

simplykitsuneДата: Среда, 26.02.2025, 19:12 | Сообщение # 3
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Дійсно, бентонітовий наповнювач вимагає регулярної заміни та догляду. Я завжди використовую лопаточку для перемішування і для видалення відходів, щоб він не злежувався.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация