|
Одяг та взуття
|
|
| Levchenko | Дата: Четверг, 20.02.2025, 14:59 | Сообщение # 1 |
|
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
| Чи могли б ви поділитися своїм досвідом у виборі спортивного одягу та взуття? Де ви зазвичай замовляєте такі речі? Мені б хотілося дізнатися про ваші улюблені бренди або сайти, які пропонують якісну продукцію, щоб я міг знайти те, що мені потрібно.
|
| |
| |
| pechkin-1978 | Дата: Пятница, 21.02.2025, 08:41 | Сообщение # 2 |
|
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Я завжди цінувала якісний спортивний одяг, адже комфорт під час тренувань – це запорука гарного результату. Нещодавно вирішила оновити гардероб і придбати новий комплект для занять у залі. Довго не думала, де купувати, бо вже кілька років замовляю речі на сайті adidas https://www.adidas.ua/ мені подобається, що тут можна знайти одяг як для спорту, так і для повсякденного стилю. Обрала зручні легінси, топ та кросівки, які ідеально підійшли за розміром. Дуже сподобалася якість матеріалу – легкий, еластичний і дихаючий. Оформлення замовлення зайняло всього кілька хвилин, а доставка була швидкою. Коли отримала посилку, одразу приміряла – усе сидить ідеально!
|
| |
| |
| na5ku | Дата: Понедельник, 27.10.2025, 09:38 | Сообщение # 3 |
|
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
| Я теж довго шукав спортивний одяг, який був би і зручним, і якісним, і виглядав нормально, а не як форма для фізкультури З власного досвіду можу сказати: головне звертати увагу на склад тканини та посадку. Якщо тканина не дихає або тягнеться погано, тренування одразу перестають бути комфортними. Я зазвичай замовляю в перевірених магазинах, де вже знаю якість. Наприклад, дуже подобаються теплі светри жіночі від TWICE . Хоч це не зовсім спортивні речі, але як «оверлей» після тренування або для виходів на білу ідеально: м’які, зручні, не парять, не розтягуються. Тому можу порадити спробувати TWICE в них приємні матеріали і хороший крій, сидить красиво і носиться довго. А для спорту від цього реально багато залежить
|
| |
| |