Четверг, 19.06.2025, 21:59

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Автоматизація ветклініки
kykanaslivaДата: Вторник, 04.02.2025, 23:33 | Сообщение # 1
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
Я знову стикаюсь з питанням, яке мене останнім часом дуже хвилює — яку ж програму автоматизації для ветеринарної клініки обрати? Можливо, хтось вже має досвід з впровадженням таких систем? Які особливості вони мають, на що варто звернути увагу при виборі? Чи є якісь функції, без яких неможливо обійтись у такій програмі? Мені важливо, щоб вона була зручна, надійна та інтуїтивно зрозуміла для лікарів та адміністрації.

leraleon00Дата: Четверг, 06.02.2025, 22:07 | Сообщение # 2
-=анимешник любитель=-
загрузка наград ...
Статус: Offline
Щодо вибору програми автоматизації для вашої ветклініки, то я однозначно можу порекомендувати ENOTE, адже ця система має досить потужні функції для полегшення роботи з пацієнтами та медичними картками https://enote.vet/e4doc....-kartky . Вона дозволяє створювати й редагувати картки пацієнтів без зайвих складнощів, має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що особливо важливо для медичних працівників, які не завжди мають технічні навички. Однією з особливостей ENOTE є зручне планування прийомів і автоматизоване ведення історії хвороби, що дозволяє легко відслідковувати всі попередні візити, діагнози, лікування та рекомендації. Крім того, система має можливість інтеграції з медичними приладами, що значно полегшує введення даних без потреби вручну все вносити.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация