Понедельник, 26.01.2026, 14:33

Приветствую Вас ~неизвестный~ | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хто займається ремонтом у Харкові?
LevchenkoДата: Вторник, 19.08.2025, 21:43 | Сообщение # 1
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Статус: Offline
Порадьте, хто зараз у Харкові займається ремонтами квартир? Бажано, щоб під ключ, з дизайн-проєктом, чорновими роботами, оздобленням і монтажем інженерії. Бо сам уже не потягну, а знайомі майстри або зайняті, або вже десь поділися. Можливо, є перевірені бригади чи компанії, які зараз працюють без затримок?

HzBoyДата: Вторник, 19.08.2025, 21:44 | Сообщение # 2
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Я свого часу теж втомився ганятися за шабашниками, які то прийдуть, то зникнуть на тиждень. Потім вирішив звернутись у будівельну фірму, дорожче трохи, але спокійно. У мене був досвід з різними, одні починають добре, а потім якість падає, інші беруть аванс і зникають. Тож головне не тільки гарні фото в портфоліо, а й реальні завершені об’єкти та договір, де все чітко прописано. Попроси гарантії, терміни і щоб була відповідальна людина, з якою тримаєш контакт.

LevchenkoДата: Вторник, 19.08.2025, 21:45 | Сообщение # 3
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Та от саме це мене й турбує. Не хочеться ще раз нарватися на "майстрів", які псують матеріали й тягнуть роботи безконечно. Тому й вирішив пошукати когось серйозного, хто працює офіційно, має реальні об’єкти в місті й нормальні відгуки. Якщо ще й зможуть допомогти з проєктом і взяти все під контроль - це взагалі ідеально. Хочеться вже нарешті зробити й забути про ремонт років на 15.

misterbicipsДата: Вторник, 19.08.2025, 21:48 | Сообщение # 4
О_оанимешник-псЫхО_о
загрузка наград ...
Цитата Levchenko ()
Та от саме це мене й турбує. Не хочеться ще раз нарватися на "майстрів", які псують матеріали й тягнуть роботи безконечно. Тому й вирішив пошукати когось серйозного, хто працює офіційно, має реальні об’єкти в місті й нормальні відгуки. Якщо ще й зможуть допомогти з проєктом і взяти все під контроль - це взагалі ідеально. Хочеться вже нарешті зробити й забути про ремонт років на 15.
Краще глянь сторынку будівельної компанії Sargon https://sargon.com.ua/. Я через них замовляв капремонт офісу в центрі, і залишився дуже задоволений. Компанія не нова, вже понад 3 роки стабільно працює, мають ліцензії СС2 і СС3, що дозволяє братись за об’єкти будь-якої складності. У них реально широкий спектр робіт, і проєктування, і монтаж, і дизайн, і навіть благоустрій території. Працюють офіційно, є договір, контроль якості, не ігнорують дзвінки. Я з ними спілкувався напряму в офісі на вул. Космічній, 21 - зручно, все прозоро. До речі, портфоліо в них чимале, школи, житлові будинки, індустріальні об’єкти. Так що якщо хочеш зробити якісно і з гарантією, рекомендую придивитись.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат

Для добавления необходима авторизация